Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam T. 075-622 65 22

Lara huurt een prachtige ruimte met grote ramen in de Groene Bark. Ze heeft de ruimte huiselijk ingericht tot een daglichtstudio die ze verhuurt aan fotografen. Ook fotografeert ze er zelf: het liefst pasgeboren baby’s voor een new born shoot en ook vrouwelijke ondernemers. Daarnaast fotografeert ze ook en gezinnen met kinderen. 

 

 

Feitje

Mijn man en ik zijn beide aanpakkers, dus toen we het over een daglichtstudio hadden (een term waar ik een jaar daarvoor niet eens over had gehoord), zei hij: ‘Dat moeten we zelf toch gewoon gaan doen?’ Anderhalve week later hadden we de sleutel. Dat ons idee nu werkelijkheid is, is echt een droom.

 

Feitje

Er vinden veel branding shoots en fotoshoots met gezinnen plaats, maar ook productfotografie van mooie merken. Ik fotografeer zelf ook, dus ik kan de studio ook regelmatig zelf gebruiken!

 

Feitje

Ik maakte een moodboard voor de inrichting van de daglichtstudio. De daglichtstudio had een blauwe vloer, maar ik wilde een neutrale ruimte ervan maken zodat iedereen hier kan shooten. Hier heb ik dus een nieuwe vloer overheen gelegd. De fauteuil wilde ik eigenlijk voor in mijn eigen huis, maar daar is 'ie te groot voor. Dus nu staat 'ie hier! Mocht ik ooit stoppen met de studio, dan neem ik al die mooie meubels mee naar huis.

 

Feitje

Op Marktplaats had ik twee tafels gezien die me mooi leken voor in de studio. Een in Friesland en een in Haarlem. Die in Haarlem had een vlek, dus ik wilde graag de tafel uit Friesland overnemen. Helaas wilde die dame de tafel toch zelf houden totdat ze zelf een vervangende tafel had, dus ik had pech. Maar ik wilde ‘m zo graag, dat ik een week later besloot om haar nog even een berichtje te sturen met de vraag of ze de tafel toch niet wilde verkopen aan mij. Toen gaf ze aan dat ze zelf in Haarlem een tafel had gekocht, dus ik mocht die van haar overnemen. We spraken af en toen bleek dat zij die tafel uit Haarlem had gekocht, die ik eerder ook op Marktplaats had gezien. Zo viel alles op zijn plek en staat er nu een prachtige tafel in mijn daglichtstudio.

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimten

Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP